La cultura no s'atura

Realitzem els diferents streamings del projecte "La cultura no s'atura" del Ministeri de Cultura del Govern d'Andorra. Aquest projecte és un programa d’activitats culturals conjuntes del Ministeri de Cultura i Esports i els comuns de Canillo, Encamp, Ordino, la Massana, Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria que engloben els principals sectors culturals (musical, editorial, d’arts plàstiques i d’audiovisuals, i d’arts escèniques), per contribuir a dinamitzar la vida cultural andorrana i ser un suport decidit i efectiu als diversos sectors culturals, greument afectats per la crisi sanitària de la Covid-19.

La cultura no s’atura té un objectiu doble: distribuir de manera equilibrada i equitativa en tot el territori nacional l’activitat cultural, per ajudar els sectors culturals que han vist reduïda de forma alarmant la seva activitat professional i de proporcionar als nostres conciutadans el suport qualitatiu emocional que ofereix sempre l’activitat cultural.

Més de 100 artistes, prop de 50 tècnics i empreses de sector cultural: 12 artistes plàstics, 13 creadors audiovisuals, 23 escriptors i investigadors, 26 actors i ballarins, 29 músics, 23 tècnics de so i il·luminació, etc., a més de 4 galeries d’art, 8 productores audiovisuals, 4 editorials, 4 llibreries, 1 cinema...

50 activitats culturals ofertes equilibradament i equitativament en tot el territori i repartides entre l’ 1 de desembre i el 27 de febrer.

+ info: https://www.youtube.com/channel/UC9cANlCFxy48i8UfIgxJA3g