Va de Bikes programa 58 Teledeporte

Si sou apassionats de la BTT  no us podeu perdre aquest programa. La nostra primera parada és el Principat d'Andorra, concretament el Bike Park de Vallnord Pal-Arinsal. Coneixerem tots els seus racons, els circuits i les novetats per a aquest 2021. Va ser escollit el millor circuit de descens de la Copa del Món del 2019 i ja es prepara per a la prova que acollirà el 2022 i els Mundials de 2024. Salts naturals, artificials, traçats tècnics, una escola per a poder aprendre o perfeccionar les nostres habilitats i la seguretat són els principals ingredients d'aquesta espectacular instal·lació que és la icona d'aquesta disciplina.

Del petit país dels Pirineus ens traslladarem a la comarca catalana de la Cerdanya per a gaudir de la sisena marxa cicloturista internacional L'Alp-Cerdanya Cycle Tour. Tres recorreguts de distàncies i desnivells diferents amb el Coll de la Creu, el de la Llosa, el d’Egat o a la Collada de Tosses, entre altres punts importants.

Acabarem el nostre recorregut amb les espectaculars imatges que ens arriben des de Clemont-Ferrand, a França. En l'icònic Charade Motorsport E-Circuit es va celebrar la tercera prova de la Copa del Món de E-Bikes.