Va de Bikes programa 74 Teledeporte

La Copa del Món de E-Bikes serà el primer plat del menú ciclista que us hem preparat per al programa d'avui. Ens anirem fins a la localitat italiana de Bolonya per a presenciar la prova de la Copa del món que va tenir un convidat molt especial. Ni més ni menys que l'ex pilot de Moto GP, Dani Pedrosa. Es va pujar a la bici elèctrica i va demostrar les seves habilitats pel traçat.

De segon plat, us hem preparat un festival de trucs i velocitat. Va ser el que es va veure en el Crankworx World Tour. La primera parada del circuit va ser a Àustria, concretament en Innsbruk. Els millors professionals es van reunir durant cinc dies per a competir en cinc disciplines. No us perdeu les meravelles que són capaces de fer aquests reis de les dues rodes.

I per a postres, us proposem la Xarxa Bull Hill Chassers. Els ciclistes van desafiar la pujada més empinada de la ciutat alemanya de Gelnhausen. 500 metres costa amunt amb un 32% de desnivell. Eliminatòries de cinc corredors per a saber qui té millors cames.